vrijdag 28 maart 2014

Verklaring Delftse politieke partijen over intolerantie

Op donderdag 27 maart 2014 gaven 9 van de 10 Delftse politieke partijen de hieronder afgebeelde verklaring over intolerantie uit.


bron: Raadsinformatiesysteem Delft stuk 1595783 - Delftse politieke partijen: verklaring Ban Ki-Moon.pdf

1 opmerking:

  1. Of het delftse college nu zo geweldig tolerant is. De politie afficheert graag het principe "zero tolerance" en de delftse bestuurders sturen ook maar al te graag aan op onverdraagzaamheid.
    Dat hebben vorig jaar vele naaktrecreaten in de Delftse Hout aan de lijve ondervonden. Bloot was zondermeer een bon. Zoek het maar uit bij de rechter. Probeer daar je gelijk maar te krijgen, ook al kon de wethouder weten dat hij niet zondermeer het gelijk had, dat hij meende te hebben. 28 Januari werd dat ook iedereen duidelijk behalve dan die mensen die menen hier de zaken te bestieren. En nu tien handtekeningen. Laten ze eerst maar eens de komende vier jaar waarmaken hetgeen waartoe de burgers hen gekozen hebben. En respectvol om te gaan met de overige leden van de raad die een mandaat hebben gelijk de hunne. Niets meer en niets minder. Dag één na de verkiezingen. Laat me niet lachen.

    Hugo de Bloot

    BeantwoordenVerwijderen