dinsdag 18 maart 2014

Bij D66 Delft staan de bewoners centraal


bron www.gesprekmetnederland.nl
Voor D66 staan de Delftenaren centraal. Ons lokale bestuur moet democratisch en betrokken zijn en open staan voor ideeën en wensen van onze burgers, bedrijven en organisaties. D66 zet zich daarom in voor transparante informatie, goede dienstverlening, het belonen van eigen initiatief en minder bureaucratie.

Delft kent vele actieve bewoners- en ondernemers-verenigingen. Delft kan zich prijzen met inwoners die in hun vrije tijd de Delftse besluitvorming beter maken.

D66 wil burgers actief blijven betrekken bij maken van beleid en plannen op momenten dat het telt. Zo versterken we Delft als vitale, enthousiaste gemeenschap, waar mensen en bedrijven met plezier wonen, werken en recreëren.

D66 wil de samenwerking met bewonersverenigingen verbeteren door het garanderen van zorgvuldige en onafhankelijke verslaglegging van belangrijke overleggen tussen bewoners en gemeente (bijvoorbeeld over bestemmingsplannen). D66 wil een eenvoudige mogelijkheid om via delft.nl een online burgerinitiatief te starten.

bron: Verkiezingsprogramma D66 Delft 2014-2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten