zaterdag 30 november 2013

TECHNO Buitenhof - klein èn het nieuwe groot



"Wat je elke dag doet maakt verschil. Elke handeling hoe klein ook zet iets in beweging. Al die handelingen bij elkaar zorgen voor de grote, de echte verandering. De verandering naar een andere, betere maatschappij"


naar Klein, het nieuwe groot een aansprekende reclame van Triodosbank



Zaterdag 30 november was ik te gast bij TECHNO Buitenhof. Op initiatief van de 12 jarige Delftenaar Gianni bouwden daar een tiental enthousiaste kinderen van verschillende achtergrond een elektrische schakeling, uit te breiden tot een heuse zenuwenspiraal. Iedereen was trots wanneer het lampje (en soms zelfs twee!) na het nodige gepriegel inderdaad brandde. En dubbel trots als ook de spiraal zoemde!

De happening vond plaats in het jongerencentrum The Culture en werd begeleid door vrijwilligers maar ook door professionals van onder meer de gemeente Delft en maatschappelijke organisaties als Participe en KanWel! 

Een bijeenkomst die in zijn eenvoud en kleinheid groots was. Met betrokken kinderen en ouderen. Hoop en inzet voor de toekomst. Waarvan we nooit genoeg kunnen hebben.







Bovenstaande foto's geven een indruk van het event. Vanwege de privacy van de jeugdige aanwezigen kunnen de foto's niet vergroot worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten