zondag 10 november 2013

Onderwijstour D66 op 9 december 2013 in Delft

bron www.onderwijsonstage.nl
bron www.onderwijsonstage.nl
Iedereen wordt beter van goed onderwijs. Op school leerde je lezen, schrijven, rekenen, samenwerken en sporten. Onderwijs is dus de motor van jouw persoonlijke groei. Maar ook landen kunnen groeien van onderwijs. Goed onderwijs is de motor van onze economie. Nieuwe groei voor Nederland begint dan ook bij goed onderwijs en onderzoek.

Daarom trekt D66 door het land met een onderwijstour. Fractievoorzitter Alexander Pechtold en Tweede Kamerleden bezoeken basisscholen, middelbare scholen, ROC’s, hogescholen, universiteiten en stageplaatsen.En onderweg praten ze met iedereen die ze tegenkomen. Ze verzamelen de ideeën van leerlingen, studenten, docenten en ouders. En natuurlijk vertellen ze over de D66 plannen voor een slimmer Nederland.

Op 9 december doet de Onderwijstour Delft aan. ’s Middags gaan Tweede-Kamerleden Kees Verhoeven en Steven van Weyenberg in Yes Delft in gesprek over hoe wij in Delft ‘de hele stad’ laten aanhaken bij onze invulling van "kenniseconomie". Er worden Delftse best practices gepresenteerd (Delft on Stage en T.I.C. 3.0) en gesprekken gevoerd met Delftse deskundigen.

’s Avonds haken ook partijleider Alexander Pechtold en partijvoorzitter Fleur Gräper-van Koolwijk aan voor een politiek café. Locatie volgt, maar zet het vast in je agenda!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten