vrijdag 15 november 2013

D66 Delft kandidaten klaar voor campagne

foto Sebastiaan ter Burg
Op woensdag 13 november 2013 nam ik met veel plezier deel aan de presentatie door  D66 Delft van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. 

Op basis van de conceptlijst met  59 Delftse D66-ers, kozen de leden de afgelopen weken de definitieve lijst. Allemaal kandidaten met passie, een sociaal én liberaal hart en met veel kennis van zaken, zoals lijsttrekker Lucas Vokurka tevreden opmerkte,

De kieslijst toont een brede en gevarieerde samenstelling naar zowel leeftijd als professie. Jonge studenten bundelen de krachten met ervaren ‘oude rotten’ terwijl de groep velerlei achtergronden kent. De kandidaten zijn allemaal betrokken Delftenaren met expertise op uiteenlopende gebieden. Dat doet recht aan onze Delftse kiezers, die immers ook uit alle lagen van de samenleving komen.

Het vertegenwoordigen van een zo breed mogelijke groep uit de maatschappij is wat mij betreft de kernuitdaging van de politiek in het algemeen en dus ook van D66 Delft. Vanzelfsprekend moet je de wensen van de samenleving kennen om die te kunnen meenemen in goed lokaal beleid. Daartoe is een open, heldere en permanente communicatie met de samenleving nodig. Waarin ruimte is voor het delen van wensen en het creatief zoeken naar mogelijkheden om die wensen te verwezenlijken. Maar ook voor het met elkaar benoemen van de grenzen van wat mogelijk, haalbaar of wenselijk is. Alleen gezamenlijke gemaakte keuzes leiden tot een verbond bij het in de praktijk brengen daarvan.

bron en verder lezen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten