zondag 15 maart 2015

D66: kies op 18 maart bij de waterschapsverkiezingen voor Water Natuurlijk

bron Marion Wichard (FB)
Op 18 maart vinden gelijktijdig met de Provinciale Statenverkiezingen de waterschapsverkiezingen plaats. Door te stemmen kunt u meebeslissen over de werkwijze van, in het geval van Delft en omstreken, het Hoogheemraadschap Delfland.

D66 doet als partij niet mee aan de waterschapsverkiezingen, maar u kunt wel op D66’ers stemmen. Via de lijst van de onafhankelijke waterschapspartij Water Natuurlijk nemen D66’ers deel aan de verkiezingen voor de waterschappen. Jan Terlouw en tal van andere D66’ers zetten zich actief in voor Water Natuurlijk.*)

Water Natuurlijk staat voor een duurzaam waterbeheer dat ruimte geeft aan natuur, landschap en recreatie. Voor de rechtvaardige verdeling van de lusten en de lasten tussen bewoners van stad en land. Voor watermanagement dat wateroverlast tegengaat, waterkwaliteit en veiligheid waarborgt en rekening houdt met alle gebruikers in stad en land. De inzet van Water Natuurlijk draagt bij aan een mooi en duurzaam Nederland.

Het is belangrijk ruimtelijke inrichting, natuur, landschap en water aan elkaar te koppelen voor duurzame en ‘waterveilige’ gebieden en steden. Essentieel hiervoor is een goede samenwerking van maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, bewoners en bezoekers van stad en land. Juist zo’n inzet is ook in Nederland nodig. Water Natuurlijk staat daar voor en D66 staat daar ook voor.

Water Natuurlijk Delfland vindt dat goed zwemwater vanzelf spreekt en extra aandacht verdient. Immers, het is belangrijk voor mensen, planten en dieren èn, via recreatie en toerisme, voor de lokale economie. De afgelopen jaren zijn mede dankzij Water Natuurlijk meerdere zwemwaterlocaties aangepakt, waaronder de plas in het Delftse Hout en de Delftse waterspeeltuinen. Met het recent gelanceerde Deltaplan Zwemwater gaat Water Natuurlijk Delfland zich ook de komende vier jaar extra sterk maken voor een nog betere kwaliteit van de zwemwateren.

D66 beveelt aan het programma van Water Natuurlijk Delfland te bekijken, net als de kandidatenlijst, en als die bevallen, uw stem te geven aan Water Natuurlijk.

*) De D66-ers op de lijst van Water Natuurlijk Delfland zijn Lars Nanninga (plaats 3) en Riëtte van der Werff (plaats 9). Ook ik ondersteun als lid van het campagneteam en als "lijstduwer" (plaats 14) Water Natuurlijk Delfland.

lees verder bij D66: Vijf vragen over de waterschapsverkiezingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten