vrijdag 17 januari 2014

Koffietafelgesprekken Delft over Meedoen, hoe pakt u dat aan?

bron: gemeente Delft
Ook in Delft willen we dat alle inwoners zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden, ook als dat (even) niet lukt. Daarvoor is de hele stad aan zet waarbij de volgende vraag belangrijk is: wat kan iemand zélf en waarmee kan de omgeving helpen? Van iedereen die kan, is een bijdrage welkom. Samen staan we sterk, zeker in tijden van bezuinigingen.

De gemeente Delft nodigt Delftenaren uit om mee te denken. Er zijn immers al veel inwoners die zelf een oplossing voor hun hulpvraag hebben gevonden. Wethouder Raimond de Prez wil graag met deze inwoners in gesprek. Om zo van hun ervaringen te leren en deze weer met anderen te kunnen delen. De wethouder hoort graag tips en adviezen over hoe inwoners zelf of met anderen hun hulpvraag hebben aangepakt.

Tijdens de koffietafel in de wijk nodigt de wethouder inwoners uit om met elkaar van gedachten te wisselen over deze onderwerpen. Inwoners kunnen vragen stellen over de Wmo. Op onderstaande data en tijden zijn inwoners van harte welkom om binnen te lopen:

22 januari 2014 9.30 uur tot 11.00 uur in wijkcentrum Wippolder
19 februari 2014 19.30 tot 21.00 uur in Wijkcentrum Delft Noord

bron: gemeente Delft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten