donderdag 26 februari 2015

Water Natuurlijk Delfland vertelt op 2 maart over resultaten en plannen

Op 18 maart vinden in Delft de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland èn voor de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Delfland. D66 doet niet als partij mee aan de waterschapsverkiezingen. In plaats daarvan onderhoudt D66 warme banden met Water Natuurlijk, de groene waterschapspartij met hart voor blauw en steunt waar dat past hun campagne.

Op maandag 2 maart wordt een informatieavond over de waterschapsverkiezingen georganiseerd door de KNNV afdeling Delfland, de Vogelwacht Delft, Vereniging Natuur en Milieu Pijnacker en Milieudefensie Delft. Bij de vorige verkiezingen hebben deze organisaties de kiezers opgeroepen om op Water Natuurlijk te stemmen. Dat is ook massaal gebeurd. Op dit moment zijn de organisaties nieuwsgierig naar wat de resultaten zijn van deze stemmen, en wat de plannen van

Ingrid ter Woorst, huidig hoogheemraad van Delfland voor Water Natuurlijk (met de portefeuille waterkwaliteit) en lijsttrekker voor de komende waterschapsverkiezing, zal antwoord geven op die vragen. Daarbij zal onder andere aan de orde komen: de aanleg van waternatuur, vismigratiemaatregelen, zwemwaterbeheer en de aanpak van watervervuiling o.a. door bestrijdingsmiddelen. Ook wordt gesproken over het polderlandschap van de Bergboezem Berkel en over hoe door slim samen te werken en innovatie kosten zijn bespaard.

De avond wordt gehouden op maandag 2 maart van 20:00–21:30 uur in het gebouw van het Hoogheemraadschap Delfland, Phoenixstraat 32, Delft. De toegang is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten